Főoldal

Hirlevél



Szeretnél idejében értesülni a Magnóliák Műhelyének workshopjairól? Újdonságok, meglepetések és hírek hetente egy alkalommal.

Köszönöm, ha feliratkozol hirlevelünkre itt:

.
 

Bonbon és fagylalt workshop

PDFNyomtatásE-mail
My-Slidely-Collage-3Jelentkezés az alábbi linken: https://goo.gl/n009Sj
Ha ajándékba szeretnéd az alábbi linket töltsd ki: https://goo.gl/19cktU

Érdeklődés:
+36 30 552 1971.
Jelentkezési és lemondási feltételeinket itt találod!

Worskhop időpontja:  
2017 május 30. kedd 18.00-21.00

Workshop helyszíne:

Salt'n Pepper Főzőiskola,
Budapest, Váci út 112.  

Workshop költsége a 20 HAZAVIHETŐ bonbonokkal:
10.000 Ft/fő 

Workshop vezetője:
Háfra Kata CSOKIMESTERE  a BOLKA bonbon tulajdonosa.  

BONBON ízeink most: 
chilis, gesztenyés, portó-i, fahéjas-narancsos fehércsoki.

A BONBON készítésről:  
Érdekes dolog a csokoládé. Ismerjük gyerekkorunk óta és mégis mindig kiderül, hogy mennyi mindent nem tudunk "vele" kapcsolatban. Mert csodaszép kristályai vannak és bizony szép fényes lesz a bonbonunk, ha megfelelően temperáljuk az elején az alapanyagot. Egy nagyon finom belga csokival dolgozunk és a végeredmény olyan lesz, mintha a legmenőbb csokiszalonban vásároltuk volna meg! Workshop menete: 

1., A fagylalt masszájának elkészítése
2., BonBon formák használata - a bonbonkészítés "csokis" fázisainak megismerése a gyakorlatban.854aa208050e2b113b6c313781a9c86c
(pl. talpalás)
3., Csokoládé temperálás.
4., Különleges töltelékeink, hogy megtanuljunk bánni a különböző állagú alapanyagokkal: 

Alapganache (ét- és tejcsokiból), pici alkohollal vagy éppen egy finom ízzel!
5., A bonbonok betöltése
6., A fagylalt géppel való krémesítése és nyamm elfogyasztása. 

Cél: annak megismerése mikor kerüljön a töltelébe az alkohol, hogy optimális legyen a bonbon.

Sok érdekesség, melyet megtanulhatsz a workshop során:
1., Csoki temperálás. Ez szerintem egy csoda. A csokit addig "mozgatjuk", ameddig a megfelelő hőmérsékletet a bonbon készítéshez el nem ér!
2., Egy kis csoki érdekesség.. Csokitörténet és sok egyéb Kata olvasatában..
3., A legfinomabb házi fagylalt elkészítése. 
4.,Bonbon HIBÁK! Ez egy nagyon fontos rész! Elemezésre kerülnek azok a praktikák, melyekkel a hibák kiküszöbölhetőek!
5., Alapanyag ismeret - hogyan tudjuk a kis bonbonunkat optimálisan elkészíteni, hogy valóban minden összetevő harmonizáljon!
6.,Talpalás

Jelentkezz még ma!


 

Minden jog fentartva  - 2011 - Magnóliák műhelye                                                                                                                                                                info@magnoliak.hu Impresszum