Főoldal

HirlevélSzeretnél idejében értesülni a Magnóliák Műhelyének workshopjairól? Újdonságok, meglepetések és hírek hetente egy alkalommal.

Köszönöm, ha feliratkozol hirlevelünkre itt:

.
 

Nyári KÖTÉLÉKSZER workshop

PDFNyomtatásE-mail
2Jelentkezés: https://goo.gl/n009Sj
FONTOS! 
1., A teljes regisztráció előleg befizetésével történik. 
2., Ha a worskhop betelt, arról a JELENTKEZÉSI formulán találsz jelzést - mert BETELT felirat van a program neve előtt! Ha nincsen semmi odaírva, akkor ÖRÖMMEL fogadjuk jelentkezésedet! 

Ha ajándékba szeretnéd adni: https://goo.gl/19cktU
Érdeklődés: Hajni +36 30 552 1971.
Jelentkezési és lemondási feltételeinket itt találod!  

Workshop napja:
   
2017 augusztus 24. csütörtök 18.00-21.00

2017 július 13. csütörtök 18.00-21.00
18.00-20.30 
BETELT 


Workshop helyszíne:
 
Szelence Kávézó, I, kerület Pauler utca 8.  

A workshop ára :
7.500 forint,
melyen benne van a nyaklánc kerámia gyöngyökkel és egy karkötő. 
Előleg mértéke: 4.000 forint, melyről küldjük előleg számlánkat! 

Workshop oktatója: Mariann, a Moncili -Dekor és zsinor/ kötél/ékszer megálmodója és alkotója 
/Az oldalon található képek, mind az ő munkáiról készültek/
Ezen a worskhopon kétféle technika közül választhatsz és készítheted el nyári szettedet: 
14971234 1284944464880532_83770332_n1., Trendszínekből egy egyszerű technika segítségével feltekerve a szálakat, készítheted el a nyakláncodat. Lsd. alsó képen. 
2., A fenti képen látható csomózásos módszer lehet a másik technika, amelyből választhatsz. Készülünk nyári tengerész színekkel :) és igazi látványos egyedi nyaklánc elkészítését sajátíthatod el!

A worskhopot egy karkötő elkészítésével zárjuk.

Sokan kerestek meg bennünket, hogy ékszerkészítéssel olyan szívesen bíbelődnétek. Eddig két oktatóval dolgoztunk a témában. Mindketten hobbiként kezdtek el kötélékszerek készítésévelfoglalatoskodni, munka és baba mellett. Csak úgy saját kedvtelésre! Aztán szenvedélyükké vált. Van néhány vendégünk, akikről már tudom, hogy rendszeresen készítenek kötélékszereket! Azt hiszem ez egy nagyon könnyen tanulható, hihetetlenül sokféleképpen elkészíthető ékszerféleség. Nagyon dekoratívvá tehet, egy egyszerű úgynevezett "basic" öltözékeket. Mivel az alapanyag beszerzése nagyon egyszerű: hiszen zsinór, kötél vagy netán ha variálod gyöngyök bárhol beszerezhetőek országszerte online és "offline" is.

Ezt a technikát későbbiekben ajándékok elkészítésénél is tudod használni. Sőt több kollekciót tudsz elkészíteni akár saját használatra, hiszen minden könnyedén beszerezhető! De erről is mesél Mariann a worskhop során. 

És van még valami, ami az otthoni kísérletezéseknél nem lehet meg: a jókedv és a vidámság, melyet egy-egy ilyen worskhop ad. Közös érdeklődésű csapat jön össze és Mariann segíti, hogy mindenki sikerélménnyel és egy csodaszép ékszerszettel térjen haza! 

Előző worskhop munkák megtekinthetőek itt: http://bit.ly/2fk1421 .
Az oldalon Marianna / Moncilii Dekor munkái láthatóak!  

Workshop menete:
- Bemutatkozás, némi elmélet és anyagismeret. 
- Praktikus tanácsok, beszerzési helyek és tippek ( Hogyan is kezdte és hogyan fejelszti magát folyamatosan Mariann) 
- Nyaklánc és karkötő készitése

Jelentkezz még ma!
  

Minden jog fentartva  - 2011 - Magnóliák műhelye                                                                                                                                                                info@magnoliak.hu Impresszum