Hírek
Főoldal Hírek

HirlevélSzeretnél idejében értesülni a Magnóliák Műhelyének workshopjairól? Újdonságok, meglepetések és hírek hetente egy alkalommal.

Köszönöm, ha feliratkozol hirlevelünkre itt:

.
 

BEFŐZDE workshop - lekvár készítő tanfolyam

PDFNyomtatásE-mail
97afcda0a3cac817ff5e1ec4ae9ceeadJelentkezés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. . Érdeklődés: +36 30 552 1971.
Jelentkezési és lemondási feltétleink.

Workshop vezetője: Schváb Mónika
LEK-VÁR-LAK / Nagybörzsöny megálmodója és lekvármestere.
Móniról és a LEK-VÁR_LAK-ról többet itt találsz!

Workshop szünetel, de igény szerint megvalósítható bármikor!

Elkészített ízek, melyből elkészítés után 6 üveggel haza is viszel:

Lekvárt télen és nyáron is lehet készíteni! Nem is akármilyeneket! Sokszor gondoljuk, hogy egy lekvár elkészítése nem lehet egy nagy "ördöngösség". Nagyanyáink sőt déd- és üknagyanyáink is tradicionálisan, ha eljött a nyár, elővették a lekvárfőző lábast, a nagy fakanalat és elindult a munka. Tisztítás, mosás, főzés, cukrozás és dunsztolás. Ezt mindenki a felmenőitől tanulta és családok évtizedeken át ugyanazon lekvárokat készítették.
Mégis ma reneszánszát éli a lekvár készítés!
Miért? A modern, hihetetlenül sokszínűen ízesített lekvárok, chutney-k "térhódítása" az elmúlt évtized GASZTRO-FORRADALMÁNAK köszönhető.  Ismerd meg a titkokat és add tovább!  Legyünk egy új LEKVÁR-GENERÁCIÓ!

Workshop ára:
9.000 forint bevezető áron.
Az árban benne az alapanyag költség, csomagoló anyag és 6 üveg finomság!


 

Minden jog fentartva  - 2011 - Magnóliák műhelye                                                                                                                                                                info@magnoliak.hu Impresszum