Hírek
Főoldal Hírek

HirlevélSzeretnél idejében értesülni a Magnóliák Műhelyének workshopjairól? Újdonságok, meglepetések és hírek hetente egy alkalommal.

Köszönöm, ha feliratkozol hirlevelünkre itt:

.
 

Design SZÖVÖ Műhely - sál és stóla workshop

PDFNyomtatásE-mail
Szv mhelyJelentkezés az alábbi link kitöltésével: https://goo.gl/n009Sj
Ha ajándékba szeretnéd az alábbi linket töltsd ki: https://goo.gl/19cktU
Érdeklődés:
Hajni +36 30 552 1971.
Jelentkezési és lemondási feltételek itt!

Választható időpontok: 
2017 augusztus 18. péntek 1 fő 
2017 augusztus 26 szombat BETELT  
2017 szeptember 02. szombat 2 fő 
2017 szeptember 15 péntek 1 fő 
2017 szeptember 29. péntek 2 fő 

08.30-17.30 óráig egész napos kiváló program barátnővel, anyukáddal,lányoddal, vagy a testvéreddel. Nagyon tartalmas közös program, érdemes AJÁNDÉKBA is adni!


Egész napos workshop költsége, amelyben a 100% pamut fonalak ára benne van :
15.000 forint / fő. ( Első alkalom) 
*Egyéb fonalakból is szőhetsz, lsd. alul! 

Helyszín: 11. kerület SAS hegy egy csodálatos kertközeli Műhelyben

Workshop vezetője: Judit 

Mit készíthetsz: Díszpárna huzatot, sála, stólát,asztali futót.

 Ha teljesen kezdő vagy te is elkészítheted sálad, stólád magadnak, vagy ajándékba! Megtapasztalhatod a finom, lágy fonalakat, mint: alpaka, selyem, merinói gyapjú vagy 100% csodálatos pamut.

A workshop menete:
A workshop kezdetekor Judit segítségével fonalat választasz, majd megismertet a szövőszékkel, a tartozékokkal. Megtervezed vagy közösen tervezitek az elkészítendő sálat, stólát és már indulhat maga szövés! Judit egész nap veled lesz, a kezed alá dolgozik, segít, ha elakadsz!  Szóval a szövésről van szó egész nap! A szövőszék, amin tanulni lehet az alapszövést az un. vászonszövést tudja.

Fontos tudnivaló:
a sálak rojtozását, - ahogyan az más szövőhelyeken is történik - Judit megmutatja és azt mindenki otthon fejezi be. Ez kb. 5 óra munka.

*Amennyiben más összetételű anyagból szeretnél szőni,
egy sálra lebontva az ár:
merinói gyapjú + 4- 5 ezer
alpaka, selyem + 5 ezer
gyapjú selyem + 5 ezer forint.
Egyéb tudnivalók: kérlek laza öltözetet „játszó” ruhát, valamint meleg zoknit hozz magaddal. Cipő nélkül szövünk.

"A kézi szövés az ember egyik legrégebbi mestersége. A szövés közben te is átélheted, megismerheted azt az élményt, amely egészen különös és egyéni módon jelentkezik mindenkinél, aki sző.Mesélek neked a fonalakról, megpörgetjük a motollát, az orsózót és a szövés közben megtanuljuk például azt is, mi is az a lábító vagy szád nyíláKpkivgs3s." /Judit/

Judittal készitett interjút az alábbi linken olvashatod:

"Minden misztifikálás nélkül van ennek egy rituális jellege is. Mikor a szövőszékhez ülsz és mozog, dolgozik kezed, lábad, mint egy táncban, kialakul egy ritmus és koncentráció. A szövőszékeknek van hangja, zenéje, ahogyan a lábítók mozognak, a nyüstök megzizzennek, a bordák leverődnek, és ez a folyamat hosszú órákon keresztül szinte leállás nélkül zajlik. A rituálé maga a mozdulatsor folytonos ismétlődése. A fantasztikus az, hogy mindenki, aki szövésre adja a fejét a saját ritmusát, zenéjét hozhatja létre, kialakul a saját egyéni ritmusa. Aki ezt megtapasztalja, az tudja, hogy ez egy fantasztikus érzés! Tiszta öröm. Ilyenkor feloldódik az élet zajából, a gondolataiból. Egy egészen sajátos folyamat indul el a szervezetünkben. Szerintem egyébként a legjobb stresszt oldó terápia."

A képek forrása: Facebook / Judit  képei. 

Kpkivgs


 

Minden jog fentartva  - 2011 - Magnóliák műhelye                                                                                                                                                                info@magnoliak.hu Impresszum