Hírek
Főoldal Hírek

Hirlevél



Szeretnél idejében értesülni a Magnóliák Műhelyének workshopjairól? Újdonságok, meglepetések és hírek hetente egy alkalommal.

Köszönöm, ha feliratkozol hirlevelünkre itt:

.
 

Kovászolt kenyér készítő workshop

PDFNyomtatásE-mail
17457408 1343659039033887_8393550841983219529_nJelentkezés az alábbi linken: https://goo.gl/n009Sj
FONTOS! 
1., A teljes regisztráció előleg befizetésével történik. 
2., Ha a worskhop betelt, arról a JELENTKEZÉSI formulán találsz jelzést - mert BETELT felirat van a program neve előtt! Ha nincsen semmi odaírva, akkor ÖRÖMMEL fogadjuk jelentkezésedet! 


Ha ajándékba szeretnéd az alábbi linket töltsd ki: https://goo.gl/19cktU
 

Érdeklődés:
 
Jávor Hajni +36 30 552 1971
Jelentkezési és lemondási feltételeinket itt találod!

Workshop időpontja:  
2017 június 03. szombat 10 óra BETELT 
2017 június 03. szombat 15 óra 

Workshop helyszíne:
 
Salt'n Pepper Főzősuli, 1137 Budapest Váci út 112. 

Finomságok, melyeket  a workshopon elkészitünk
Francia parasztkenyér
Fűszeres rozskenyér
Diós-asztaltszilvás teljes kiőrlésű rozskenyér
Teljes kiőrlésű magos kenyér

Minden kenyér élesztő nélkül, természeteses kovásszal, 12 órán át érleléssel készül!

Mit viszel haza a worskhopról és az ár: 11.500 forint /fő 
2 vekni kenyér szakajtóban hazavitelre
100g kovász frissített kovászból 
5 recept  ( a fentieken kívül még a burgonyás kenyér ) 
A kovász elkészítésének és frissítésének leírás 

Workshop moderátora: Gabi ( Jenői Pékség ) , aki többek között most már hobbi pék is:)
Az oldalon található fotók forrása: JENŐI PÉKSÉG Facebook oldala. 
 
Workshop célja: 
Kenyérsütés alapjainak elsajátitása, hogy minden résztvevő otthon is képes legyen elkésziteni egyszerűen és gyorsan az asztalra kerülő, kovászos kenyeret. Mivel hiszünk15439770 1240318892701236_2028118055780932522_n abban, hogy a házi készitésű kenyérnél nincs finomabb és laktatóbb dolog a világon:) A workshop  alapvetően gyakorlati részre épül, melyet úgy épitettünk fel, hogy a kovászos kenyér készités minden lépését kipróbálhassa a résztvevő. 

Workshop menete:

  • sütő előkészítése az előre elkészített, 7 órán át kelesztett kenyér sütéséhez
  • cipó bemetszése
  • behelyezés a sütőbe
  • kenyér sütése
  • kovász frissítése (etetése)
  • kenyértészta összeállitása 
  • kenyér dagasztása
  • veknik formázása és felületkezelése, szakajtóba helyezése
  • másnap otthon: 12 óra kelesztést követően a kenyér sütése :)

Jelentkezz még ma!

16003101 1272214012845057_7086345297944623964_n

 

 

Minden jog fentartva  - 2011 - Magnóliák műhelye                                                                                                                                                                info@magnoliak.hu Impresszum