Hírek
Főoldal Hírek

HirlevélSzeretnél idejében értesülni a Magnóliák Műhelyének workshopjairól? Újdonságok, meglepetések és hírek hetente egy alkalommal.

Köszönöm, ha feliratkozol hirlevelünkre itt:

.
 

SZITANYOMÁS worskhop egy menő technika

PDFNyomtatásE-mail
aniko workshopJelentkezés: https://goo.gl/n009Sj
FONTOS! 
1., A teljes regisztráció előleg befizetésével történik. 
2., Ha a worskhop betelt, arról a JELENTKEZÉSI formulán találsz jelzést - mert BETELT felirat van a program neve előtt! Ha nincsen semmi odaírva, akkor ÖRÖMMEL fogadjuk jelentkezésedet! 

Ha ajándékba szeretnéd adni: https://goo.gl/19cktU
Érdeklődés: Hajni +36 30 552 1971.
Jelentkezési és lemondási feltételeinket itt találod!  


Workshop napja:
   
2017 március 11 szombat  10.00-13.00/14.00

Workshop helyszíne:
 
KK36 Textil Műhely, 1024 Budapest Keleti Károly utca 36. 


Amit a worskhopon szitanyomással egyedivé varázsolhatsz: 
 
1.,TÁNYÉRALÁTÉT
- ez lesz az a darab, melyet naponta használhatsz és mindig eszedbe fog jutni ez a kis alkotós nap! Ez a darab kiválóan alkalmas első munkának, hiszen kipróbálhatod rajta a festékeket, az eszközöket, a tervezés apró részleteit. Itt már egy kis SZITANYOMÓVÁ :)  válhatsz! 

2.,Egy különleges vászon TÁROLÓ KOSÁR, puha textilbőrrel megerősítve - amely látványos dísze lesz a lakásodnak!  
A tárolókosár mérete: 30 cm magas és 26 cm az átmérője - egy igen hangsúlyos kis darab és elnyeli a rendetlenséget. A worskhop során pedig egy mutatós és egyedi lakberendezési tárgy lesz belőle ÁLTALAD! 
179049 192182014125671_2911471_n
Workshop oktatói:
1146695 535125666543289_1442396930_n Adorján Éva textiltervező iparművész, interior stylist. Ő a Dorján design alkotója Szép Éva  az EVUSKA márka tervezője

A workshop ára a kiválasztott szettekkel:
15.000 forint az egyedileg készített használati tárgyat és a gyakorlásra illetve tervezésre szánt nagyméretű textilt ( melyet később terítőnek is használhatsz) workshop marcsi_foto
Előleg mértéke: 5.000 forint 

Workshop tematikája:
Együtt alkotni nagyon nagy élmény! Ezt több MAGNÓLIÁS workshopon már megtapasztalhattátok. Évu és Éva csoda dolgokat készít a KK36-ban. Hosszú évek óta fennáll ez az alkotóműhely és biztos vagyok benne, ettől ideálisabb helyszínt nem is találhatnánk ennek a programnak. Infrastruktúrájában és atmoszférájában ez a helyszín alkotásra késztet mindenkit! A minták, melyekből válogtahattok egyedileg a worskhop számára készítik el nekünk Éváék. Amikor találkoztunk sokat nézegettem a kész munkáit Szép Évának. Tetszett, hogy a minták egymásra szitázásával mennyire különleges hatást lehet elérni. ( És ez csak egy varázslat a szitanyomábna!) Ilyennel "biztosan nem fogsz találkozni az utcán" - ahogy mondani szokás.Tetszett nagyon, hogy tervezni lehet, ami egy játék egy saját tárgy esetében. A későbbiekben ha az alapokat megismered eljöhetsz a műhelyben előre egyeztetett időpontban és a saját otthoni vagy éppen használati tárgyaidat is "megnyomhatod" , egyedivé varázsolhatod! Hihetetlen mennyiségű színkombinációt használhatsz, hiszen a műhely teljes készletével tudunk dolgozni! 


  

Minden jog fentartva  - 2011 - Magnóliák műhelye                                                                                                                                                                info@magnoliak.hu Impresszum